Resultaterne fra 2016 kan ses her

DM-stafet, Langesø, 9. September.

Bronzemedalje til D-12 ved DM-stafet.

Til årets DM-stafet stillede OK Roskilde med 2 hold i ungdomsklasserne.

Holdet i klassen i D-12 med Katrine Krogh Madsen, Frida Weigelt Svendsen og Teresa Søndergaard Pohl løb sig til en velfortjent bronzemedalje, bare 3 min fra 1. pladsen. Godt gået.

OK Roskildes andet ungdomshold med Anders Krogh Madsen, Patric Søndergaard og Jacob Weigelt Svendsen blev nr 5 i klassen H-16.

Katrine, Frida og Teresa

Til toppen af siden

SM-lang, Grib Skov Mårum, 5. Juni.

Bronzemedaljer til Adam Carlsen ved SM lang.

I forbindelse med et 3-dages pinse arrangement var der sjællandsmesterskaber på langdistancen 2. pinsedag i Grib Skov Mårum.

I klassen H14 løb Adam Carlsen sig til fornem bronzemedalje. Adam blev godt nok nr. 4 i klassen, men 1 af løberne, der var hurtiger end Rasmus, var fra Jylland, og jydske løbere kan ikke vinde SM-medaljer.

Herudover blev det til følgende placeringer:

• Katrine Krogh Madsen, nr. 5 i D-12
  • Teresa Søndergaard Pohl, nr. 6 i D-12

Christopher Søgaard vandt klassen H-14B, der ikke er mesterskabsklasse.

Anders Krogh Madsen og Patrick Søgaard blev nr. 20 og 21 i klassen H-16, mens Rasmus Krogh Madsen blev nr. 16 i H-18.

Adam, bronzevinde i H-14

DM-ultralang, Rebild Bakker/Rold Vælderskov, 23. April.

Guldmedalje til Katrine Krogh Madsen ved DM-ultralang.

Årets styrkeprøve i udholdenhed, DM Ultralang, fandt sted i Rebild Bakker og Rold Vælderskov. Rebild Bakker er kendt for de svært kuperede lyngbakker, mens Rold Vælderskov mest består af åben blandingsskov, der til dels også er stærkt kuperet.

Igen var Katrine Krogh Madsen hurtigst af alle i sin klasse, D-12, og fik endnu en guldbedaljeløb. Teresa Søndergaard Pohl løb i samme klasse og fik en flot 4. plads.

Rasmus Møller Jess var tæt på en medalje, idet han blev nr. 4 i klassen H-20. Rasmus' bane var 17 km, og efter mere end 2 timers løb, var has bare 2½ min fra 3. pladsen.

Adam Carlsen blev nr. 7 i klassen H-14, mens Jakob Weigelt Svendsen og Rasmus Krogh Madsen begge blev nr. 15 i henholdsvis H-16 og H-20.

Katrine på vej til en guldmedalje

DM-sprint, Støvring, 22. April.

Guldmedalje til Katrine Krogh Madsen ved DM-sprint.

De danske mesterskaber i sprintorientering blev i år afviklet i Støvring, der ligger lige syd for Ålborg.

Området, der blev løbet i, er meget varieret med både villakvarterer, en ådal med søer og åbne områder, institutionsområder og uddannelsescentre.

Katrine Krogh Madsen taklede udfordringerne godt og løb sig til en fornem 1. plads og dermed guldmedalje i klassen D-12. Katrine var bare 5 sek. hurtigere end klassens nr 2, Johanne Skouboe fra Horsens OK. I samme klasse blev Teresa Søndergaard Pohl nr. 6.

Rasmus Møller Jess nr. 5 i klassen H-20. Adam Carlsen blev nr. 7 i klassen H-14, i en meget fin tid bare ½ min fra en medalje.