Klub / Aktiviteter

Fem 1. pladser i Halland.

Førstepladser til Inge, Ole og Janne

Den traditionelle Hallandspremiären blev i år afviklet i køligt men solrigt vejr med lidt sne i skoven.

Stævnet bød på natløb fredag, mellemdistance lørdag og langdistance søndag. Fredagens natløb og lørdagens mellemdistance blev afviklet fra samme stævneplads i Skummeslöv, en lille strandskov ved Mellbystrand. Skoven minder mest om områder i Rørvig Sandflugtsplantage med et meget detaljeret kurvebillede. Der er mange stier på kortet, men i terrænet er de meget små, og med 2-5 cm sne i bunden kan det være svært at se, om det er en sti eller bare et spor efter løbere. Søndagens langdistance blev løbet i ferieområdet Tylösand, der er noget mere udfordrende en man måske skulle tro. Der er ret så kuperet og masser af klipper og store sandklitter.

Fredagens natløb, Kattegattnatten, havde mere end 500 løbere til start, og Inge Jørgensen vandt en overlegen sejr i klassen D75; Inge var mere end 4 min. hurtigere end nr. 2. Ole Svendsen løb sig til en endnu større sejr i klassen H80, idet han var 24 min. hurtigere end nr. 2.

På lørdagens mellemdistance, der havde over 1200 løbere til start, var det Janne Brunstedt, der fik klubbens bedste placering. Janne vandt klassen H75 ganske overbevisende, idet han var mere end 2 min. foran nr. 2. Inge havde problemer med et par poster, hvilket kostede sejren; Inge endte på 4. pladsen. Ole havde et havde et godt løb og blev nr. 2 i klassen H80, kun slået af en tidligere verdensmester. Jette Kreiberg blev nr. 19 i klassen D65.

Søndagens langdistance, der havde 900 løbere til start i Tylösand, gav igen en klar sejr til Janne, der på 1. pladsen var 5. min. hurtigere end nr. 2 i klassen H75. Inge tog revanche efter lørdagens løb og løb i mål til en sikker 1. plads i klassen D75. Ole havde igen et godt løb, men måtte igen tage til takke med 2. pladsen i klassen H80. Jette klarede langdistancen til en 14. plads i klassen D65.