Logo Efterår

Klub / Aktiviteter

Sejr til Inge i Jættemilen 2022

Den traditionsrige Jættemilen, arrangeret af OK73, blev i år løbet i Søskoven, den del at Grib skov, der vender ned mod Esrum sø. Denne del af Gribskov er altid værd at løbe orienteringsløb i, den er ret åben og uden en masse kvas i bunden, så det kan blive til meget løb i skovbunde, som dog var noget blød mange steder. OK 73 havde indrettet en god stævneplads lige syd for skoven med udsigt over Esrum sø.

Der var desværre kun 4 løbere fra OK Roskilde, der deltog, men de fik til gengæld en stor O-oplevelser. De der havde fundet vej til Søskoven for at tage udfordringen op med de ultra lange baner fik en rigtig god tur med god konkurrence i de store felter, hvor der som sædvanligt var mange udenlandske løbere, især fra Sverige.

Inge vandt som nævnt klassen D70 med 5 min forspring til nr. 2. Undertegnede blev nr. 3 i klassen H70 5 min efter nr. 1 og 2, der begge var fra Tisvilde Hegn OK (Keld og Leif).

Igen i år blev de 3 første i hver klasse præmieret med en jættemilsplatte.