Fuld fart over feltet på RUC

Der var fuld fart over feltet blandt deltagerne, som fredag eftermiddag deltog i sprinten på RUC - den første af de tre konkurrencer ved årets Danish Spring.

Omkring 325 løbere fra ind- og udland var tilmeldt konkurrencen, som blev arrangeret af OK Roskilde.

Asger Jensen havde nytegnet kortet over RUC, og Andreas Hougaard Boesen havde kreeret banerne, som efter mange løberes efterfølgende vurdering var særdeles udfordrende. Og omkring 25 af klubbens medlemmer sørgede for udsætning og efterfølgende indsamling af poster, afmærkning og drift af start- og målområde, uddeling af parkeringsbilletter, it-formidling af resultater, at være postvagter, stævnekontor og uddeling af vand i målområdet.

RUC stillede udendørsområdet og kantinen gratis til rådighed for arrangementet – en type arrangement, der aldrig tidligere har fundet sted på området.

Og bedømt på løbernes glade smil og thumbs’up’s nød de både løbet, omgivelserne og det udendørs stævnepladsområde, som nok var en smule positivt anderledes, end man er vant til.

Enkelte løbere fra OKR deltog i konkurrencen:

Inge Jørgensen vandt klassen W70-, mens Annette Petersen blev nr. 11 i W60-69 og Lise Nørgaard nr. 13 i W50-59.

Janne Brunstedt vandt klasse M70-, hvor Ole Svendsen blev nr. 7 og John Tripax blev nr. 14. Jakob Søndergaard blev nr. 6 i M50-59, og Finn Petersen, Morten Jensen og Lars Olsen blev hhv. nr. 7, 13 og 20 i klassen M60-69.

Lørdag og søndag overtog Holbæk Orienteringsklub Danish Spring 2022 med konkurrencer på mellem- og langdistance i Hvalsøskovene.