Guld, Sølv og Bronze til OKR ved DM-mellem

Lørdag blev der løbet om de danske mesterskaber på mellemdistancen i Grejsdalen lidt nord for Vejle, i nok Danmarks stejleste bakker.

I indbydelsen var advaret om at skoven var generelt meget kuperet med mange kurvedetaljer. Stigningerne på banerne tyede også på stærk kupering. F.eks. havde H21 banen 430 m stigning på bare 4,5 km. Arrangørerne havde også gjort opmærksom på, at terrænets beskaffenhed ikke gjorde det muligt fuldt ud at leve op til retningslinjerne omkring lægning af blå baner. Der måtte således forventes nogen kupering på de blå baner.

Et lille hold OKR-løbere lod sig ikke skræmme, og på tros af disse barske forhold lykkedes det at løbe 3 DM-medaljer hjem:

Det blev til guld til Inge Jørgensen i klassen D75. Inge havde et forspring på mere end 1 min. til nr. 2.

I klassen H70 løb Janne Brunstedt i mål til en sølvmedalje i nøjagtig samme tid som den tidligere Roskilde løber Gunnar Grue-Sørensen, så også han fik en sølvmedalje.

Ane Veierskov løb en bronzemedalje hjem i klassen D70.

Rasmus på vej til en fornem 5. plads i H21

I eliteklassen H21 fik Rasmus Møller Jess en fornem 6. plads i det meget skrappe felt, hvor få sek. skilte løberne ad i mål.

Desuden fik Runa Ulsøe en flot 5. pladt i klassen D55 og Teresa Søndergaard Pohl en flot 6. plads i klassen D16.

Se resultater mm på DM-mellems hjemmeside.

De 3 medaljetagere: Janne Inge og Ane