Logo skaerm_banner

Årets sidste opgave - Nytårsløbet

Når dette læses, er det 2020, men sidste år lige før nytårs fyrværkeriet for alvor satte ind, stod 16 løbere fra OK Roskilde på startstregen til årets sidste løb, Nytårsløbet. Nytårsløbet arrangers hver år på årets sidste dag af Hvalsø Løbeklub, og der kan vælges mellem en 5 km eller 10 km rundstrækning i Hvalsøskovene.

OKR løberne viste stærke takter blandt de 625 løbere der stillede til start, og det var især de yngre løbere, der gjorde sig bemærket.

Tvillingerne Agnes og Ellen Pedersen var de hurtigste piger i klassen op til 10 år.

Freja Kent var hurtigste pige i klassen mellem 10 og 15 år i tiden 24.29 for de 5 km.

Men hurtigst af alle var Rasmus Møller Jess, der i den flotte tid 16.26 løb fra alle på 5 km ruten, og var mere end 1 min før i mål end nr. 2. Rasmus vandt også løbet sidste år.

I top 10 kom desuden Janne Brunstedt, der blev nr. 2 i klassen for mænd over 60, hvor Aksel Andersen blev nr. 5. Inge Jørgensen blev nr. 3 i klassen for kvinder over 60, hvor Inger Jessen blev nr. 4 og Jette kreiberg nr. 8.

Rasmus løber over målstregen som en sikker vinder (Foto: Dagbladet, Roskilde)