Klub / Aktiviteter

Bronzemedalje til Janne på WMOC mellemdistancen

WMOC - Veteran VM - i Letland forsatte tirsdag med kvalifikationsløb til skovdistancerne i en flot fyrreskov, nordvest for Riga tæt på Riga bugten, med masser af klitter og et ret så kompliceret kurvebillede.

Roskildeløberne klarede kvalifikationen godt. Janne vandt sit heat i M70, Inge blev nr. 3 i sit heat i W70, Ole nr. 7 i sit i M75 og John nr. 15 i sit i M70. Disse 4 kvalificerede sig dermed til A-finalerne på mellemdistancen, hvor der løbes om medaljer. Annette, Finn, Jette og Volker blev placeret lidt længere nede på resultattavlen og må løbe B-finaler

Mellemdistance finalen blev løbet onsdag i næsten samme område fra samme stævneplads. De fleste baner kom dog ud i et nyt område, hvor det gik noget mere op og ned, så der var mange kurver der skulle holdes styr på.

Janne startede næsten sidst i M70A finalen og sent i stævnet, så der var mange spor lige efter startpunktet. Et af disse spor opfattede Janne som en sti, så han startede med at bumme post 1. Derefter gik det fint, og ved sidste post havde Janne kæmpet sig op på 4. pladsen, 3 sek efter nr. 3, men med en lang og hurtig spurt lykkedes det Janne at komme op på 3. pladsen bare 1 sek foran nr. 4. Så det var tæt, men det blev til en bronze medalje.

Inge fik en flot 5. plads, mindre end 1 min fra 3. pladsen i W70A. Ole fik også en meget flot placering, idet han blev nr. 15 i M75A.

Se omtalen på DOFs hjemmeside.

Torsdag er der hviledag/træningsdag/sight seeing, og det sidste løb, langdistance finalerne løbes tirsdag.