Logo adam_kum.jpg

Klub / Aktiviteter

Skovkarlenes Ungdomspokal til Adam Carlsen.

Adam Carlsen fik ved klubaftenen den 29 januar overrakt Vestsjællands Skovkarleklubs Ungdomspokal 2018. (Pokalen overrækkes formelt af Vestsjællands Skovkarleklub ved en senere lejlighed).

OK Roskilde havde indstildet Adam til årets ungdomspokal. I indstillingen stod bl.a.:

Adam er lidt atypisk. Hans familie har aldrig haft noget med Orienteringsløb at gøre. Heldigvis bakkes han kraftigt op af sine forældre.

Adam spillede lidt fodbold ligesom sin bror, men fandt det ikke så spændende og prøvede derfor at løbe O-løb. Han blev straks grebet af det og har siden sin indmeldelse i september 2015 været meget trofast til den ugentlige MiniORK træning og deltager meget i resten af klubben. Det til trods for, han næsten er den eneste aktive dreng i sin alder i klubben.

Han deltager hyppigt i kredsens U-kurser og KUM og har her fået flere rigtig gode venner. Han når næsten kun frem til stævnepladsen, før moderen, der har været chauffør, ikke kan finde ham. Han er sammen med kammeraterne i de andre klubber, hvor han er meget vellidt.

Efter et par år med gode resultater, vekslende med store bum, er han det sidste år blevet mere stabil og har i 2018 fået sin første DM-medalje i den svære H14.

  adam_pokal.jpg
 Adam med pokal og John Tripax
 

Det blev bronze i sprint, suppleret med en fjerdepladser i sprintstafet, ultralang og DM stafet.
Han fik også guld i SM Sprint og sølv i SM stafet.
I klubbens divisionsmatcher skaffer han altid gode point.

Han har fået Amalie Tripax som personlig træner, er nu startet i TC Sjælland og møder flittig op, så vi venter os meget af ham i fremtiden.

John Tripax
Ungdomsudvalget, OKR


okroskilde@okr.dk    Bjældevej 20, 4000 Roskilde        webteam@okr.dk    2. februar 2019