Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

Oprykningen glippede

Det lykkedes ikke for OK Roskilde at besejre nogle af konkurrenterne i søndagens oprykningsmatch i Teglstrup Hegn. Hermed forbliver OK Roskilde i 2. division.

Vi må erkende, at med kun 62 løbere på roskildeholdet, var vi simpelthen for få. Vi var repræsenteret i 27 klasser, men havde kun to klassevindere. Det var vore to "verdensstjerner", Inge Jørgensen i D70 og Janne Brunstedt i H70. Nævnes skal det også, at Martin Laage Kragh fik en meget flot andenplads i H21.

På holdet havde vi to debutanter: Lea Hostrup Mørch og Sine Dyrlund Pedersen. Holdets veteran, Steen Baunehøj kunne fejre 75-gangsjubilæum. Det betyder, at Steen har deltaget i 75 af 77 mulige divisionsstævner siden 1988. Ganske imponerende – og overgås næppe af nogen i hele landet.

“Dagens comeback” stod Mads Pedersen for. Han deltog senest i 2011 og blev nu næstbedste roskildeløber i H21.

Som dagens divisionsløber faldt valget på Frederik Grue-Sørensen. Frederik kan vi altid regne med til divisionsmatcherne – og han rykker gerne en klasse op, hvis det gavner holdet. Frederik fik overrakt vores maskot, som er blevet pyntet op efter opholdet hos Inger Jessen

Slutteligt fik alle vore 12 DM-medaljetagere fra i år et krus og en klapsalve. Dog mangler Andreas Boesen på billedet, da han samtidigt deltog i de finske mesterskaber.

Tak til FSK-orientering for et fint stævne i Teglstrup Hegn.

  Resultater:
 • OK Roskilde - Tisvilde Hegn OK 133 – 205
 • OK Roskilde - Allerød OK 144 – 207
 • OK Roskilde - Farum OK 146 – 193
  Stilling:
 1. Tisvilde Hegn 6 matchp.
 2. Allerød OK 4 matchp.
 3. Farum OK 2 matchp.
 4. OK Roskilde 0 matchp.

Det betyder, at der for femte sæson i træk ikke sker nogen op- og nedrykning mellem 1. og 2. division. Vore modstandere i 2020 bliver Farum OK, Ballerup OK og OK Øst Birkerød.

  frederik.jpg
Frederik Grue-Sørensen, "Dagens divisionsløber"
 
steen.jpg
Steen Baunehøj, 75-gangsjubilar

Morten Jensen

lea.jpg
Debutant på divisionsholder: Lea Hostrup Mørch

medaljetagere2019.jpg
Årets DM medaljetagere

elefant1.jpg
Maskotten, nu med kompas

 

elefant2.jpg
og rygmærke

Link til resultater


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     23. september 2019