Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

OK Roskilde vinder 2. division med maksimumpoint

Med tre sikre sejre i 2. runde vandt OK Roskilde 2. division med maksimumpoint – og er nu klar til at løbe om oprykning til 1. division den 22. september. Med 59 løbere til start i Stokkebjerg Skov besejrede vi de tre modstandere fra hhv. Farum OK, OK Øst Birkerød og OK Sorø. Det var femte stævne i træk, at OK Roskilde vandt alle tre matcher, og vi er således ubesejret i hele 2018 og 2019.

I de 36 klasser, som en divisionsmatch består af, var OK Roskilde repræsenteret i 23 klasser. I ni af dem var det med en roskildeløber som vinder. Vor nye landsholdsløber, Rasmus Møller Jess viste vejen ved at vinde H21 suverænt med et forspring på ni minutter til nr to. Øvrige klassevindere: Franka Søndergaard Pohl (D10), Frida W. Svendsen (D14B), Freja Emile Kent (D16), Inge Jørgensen (D70), Adam Carlsen (H16), Jonas Fonager Ulsøe (H18), Allan Søgaard (H40) og Janne Brunstedt (H70).

Inger Jessen blev “dagens divisionsløber” for OK Roskilde. Inger kæmpede heroisk. Først kom hun afsted med et forkert kort – opdagede fejlen – returnerede til start – fik det rigtige kort – og måtte til sidst spring to poster over. Endvidere har Inger en stor familie, hvor der er et stort potentiale til en styrkelse af holdet.

Runa Ulsøe og Jonas Fonager Ulsøe fik begge et krus for “dagens comeback”. Begge har været væk fra divisionsholdet i fire sæsoner.

Debutanter: Ellen Dyrlund Pedersen, Agnes Dyrlund Pedersen og Jonas Lassen. Sidstnævnte debuterede I H21 med en 10. plads!

Tikampsjubilarer: Jesper Allan Jensen og Adam Carlsen.

Holbæk OK fortjente igen ros for et flot arrangeret divisionsarrangement. En flot septembersøndag i Vestsjælland.

    Resultater:
  • OK Roskilde – Farum OK 160 – 143
  • OK Roskilde - OK Sorø 167 - 91.
  • OK Roskilde – OK Øst Birkerød 165 – 116
  inger.jpg
Inger Jessen, "Dagens divisionsløber"

I oprykningsmatchen den 22. september i Teglstrup Hegn er modstanderne Tisvilde Hegn OK, Allerød OK og Farum OK. To klubber indløser billet til 1. division næste sæson – de to øvrige løber i 2. division.

Morten Jensen

jesper_allan.jpg
Jesper Allan Jensen, Tikampsjubilar.

 

magnus.jpg
Adam Carlsen, Tikampsjubilar

debut.jpg
Debutanter: Ellen Dyrlund Pedersen, Agnes Dyrlund Pedersen og Jonas Lassen

Link til resultater


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     9. september 2019