Logo sommer_boeg

Teresa, Inge og Janne vinder Ballerup Sommer Cup

Ballerup Sommer Cup er en gennemgående konkurrence over 3 afdelinger på torsdag aftener i juni. Efter sidste afdeling arrangeres fællesspisning ved Ballerup OKs klubhus.

OK Roskildes løbere plejer at deltage og tager også for sig af præmierne. Det skete også i år, hvor der var 3 sejre i den samlede konkurrence til OK Roskilde.

I klassen BD vandt Teresa Søndergaard Pohl. Teresa vandt alle 3 afdelinger, så det var en suveræn sejr på mere end 20 min.

I klassen A4D vandt Inge Jørgensen. Med to sejre og en 4. plads fik Inge en sikker sejr på mere end 7 min.

I klassen A3H vandt Janne Brunstedt med 2 sejre og en 2. plads. Også det var en sikker sejr på mere end 20 min.

I øvrigt skal nævnes, at Rasmus Jørgensen blev nr. 3 i klassen CH, Helle Jönson blev nr. 6 i klassen A3D og Jette Kreiberg blev nr. 9 i klassen A4D.