Logo smuk_rute

Klub / Aktiviteter
Kort beretning om SMUK

"Byger som går og kommer - det er den danske sommer"

Sommeren afsluttes traditionelt med SMUK Kvindeløb på plænen foran Vikingeskibsmuseet og i de smukke omgivelser langs fjorden, på Sct. Hans og i Boserup Skov.

Næsten 900 kvinder havde fundet vej til dette års udgave og de blev budt velkommen af en veloplagt Kulturminister - tidligere borgmester i Roskilde Joy Mogensen, som talte om nødvendigheden af at "turde træde nye stier så andre kan følge i ens fodspor".

Vejret var en streg køligere end de forrige år og kvinderne på 10 km ruten blev belønnet med en frisk, kraftig, men kortvarig regnbyge på ruten, til gengæld brød solen frem da alle var kommet i mål.

Vinderne blev begavet med skønne trøjer fra Craft - og i de to yngste klasser var det klubbens egne løbere der trak de længste strå: Freja Kent (-14 år) og Liva Heydorn (15-19 år). Desuden blev Teresa Søndergaard og Frida W Svendsen nr. 2 og 3 (-14 år).

Tak til de mange klubmedlemmer, der stillede beredvilligt op og sikrede rute, resultater, samt en effektiv afvikling og tak til Ane Veierskov, der endnu en gang bevarede overblikket som stævneleder og til Susanne Jensen der speakede de fremmødte gennem aftenen.


Fra starten på 5 km-ruten


Målet er i sigte


Vinderne på 5 km med Liva Heydorn og Freja Kent yderst til højre

Her er mange flere billeder fra SMUK løbet.

Resulater fra SMUK Kvindeløb 2019

Se desuden Dagbladets omtale af Joy Mogensen og SMUK Kvindeløb


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     4. september 2019