Logo sommer_boeg1.jpg

Klub / Aktiviteter

Fire SM sprint guldmedaljer til OK Roskilde

Søndag arrangerede Køge OK sjællandsmesterskaber i sprint i Køge C. Køge centrum har nogle interessante områder til sprint, og det havde banelæggeren udnyttet til at skabe nogle ret så udfordrende baner, hvor vejvalgene skulle studeres nøje, hvis ikke man skulle komme ud på en større omvej end nødvendigt.

Fire af OK Roskildes løbere kunne efter løbet kalde sig sjællandsmestre i sprint. Det var Christine Svendsen i D45, Inge Jørgensen i D70, Janne Brunstedt i H70 og Ole Svendsen i H75, der alle fik overrakt guldmedaljer. I D10 løb Franka Søndergaard Pohl i mål til en trejeplads, og dermed en bronzemedalje. Herudover fik Teresa Søndergaard Pohl en fjerdeplads i D14 og Adam Carlsen en fjerdeplads i H16. I H45 fik Jakob Søndergaard Jensen en 2. plads, men til SM er der kun medaljer til vinderen i de ældre klasser.

sm_sprint.jpg
De fire guldvindere ved SM Sprint 2019: Christine, Ole, Janne og Inge (Franka var desværre ikke til stede ved præmieoverrækkelsen)

Ud over SM sprint, var der hele 3 andre sprintløb i weekenden, nemlig Sjællandssprinten. 1. og 2. afdeling blev lørdag løbet i Tappernøje og Mogenstrup, hvor Herlufsholm OK havde lavet nogle rigtig gode sprintbaner. Søndag blev 3. og sidste afdeling løbet i en anden del af Køge lige efter SM sprint.

Janne

Se alle resultater her: SM Sprint 2019.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     17. juni 2019