Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

Flere medaljer til OK Roskilde

Efter lørdagens SM-stafet var der søndag SM lang fra samme stævneplads i Tisvilde Hegn. Det blev endnu en dag med godt vejr på en solbeskinnet stævneplads og gode udfordrende baner i en dejlig skov.

Det var ikke ganske stort hold løbere OK Roskilde stillede med, og der var repræsentanter for de yngste under 10 år til de ældste på over 70 år. Og det blev til guldmedaljer til løbere fra begge ender af aldersskalaen.

Franka Søndergaard Pohl løb sit første sjællandsmesterskab i D10, og hun løb på dagens hurtigste tid i klassen, så hun blev udråbt til sjællandsmester og fik overrakt en guldmedalje som bevis på mesterskabet.

franka_lang.jpg
Franka øverst på podiet i D10

Lea Hostrup Mørch, der kun har løbet orienteringsløb i ganske kort tid, kunne efter et godt gennemført løb fejre hendes første sejr. Hun vandt i klassen D12B, der dog ikke er mesterskabsklasse, så der var ingen medalje til Lea, men hun kom da på podiet og fik en præmie for hendes indsats.

Teresa Søndergaard Pohl løb i D14, og hun klarede den udfordrende bane godt med en flot 3. plads som resultat. Teresa derfor på podiet, hvor hun fik overrakt en bronzemedalje. Det er årets 2. SM medalje til Teresa, idet hun også fik en bronzemedalje til SM nat.

I den anden ende af aldersskalaen var det Inge Jørgensen i D70 der løb med sejren og sjællandsmesterskabet. Inge startede efter et par af de stærkeste konkurrenter, som hun hentede midt på banen. Et bum sidst på bane kunne have sat Inges førerstilling over styr, da konkurrenterne kom forbi, men tidstabet blev ikke større end at 1. pladsen blev bevaret, og Inge fik endnu en SM guldmedalje.

  lea_lang.jpg
Lea nr. 1 i D12B
 

I H70 løb Janne Brunstedt mesterskabet og guldmedaljen hjem med en overbevisende sejr. Bortset fra 1. posten førte Janne hele vejen og selv ikke et større bum sidst på banen kunne forhindre en sejr på mere end 4 min.

teresa_lang.jpg
Teresa nr. 3 i D14

birgit.jpg
Inge med SM guldmedaljen

 

magnus.jpg
Janne med SM guldmedaljen

Janne

Link til alle resultaterne


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     13. maj 2019