Logo paaske16_banner.jpg

Klub / Aktiviteter

Klubtur til Påskeløb 18.-20. april 2019.

OKR’s største tilbagevendende klubtur er til Påskeløb i Jylland. Det er et 3-dages stævne for hele familien, og vi har sædvanen tro lejet en hytte i nærheden.

Løbene er 15 km sydvest for Holstebro. Se Indbydelsen.

Vi har lejet Holmsborg lejrcenter ved Søndervig, hvorfra der er 40 km til stævneplads. Der er god plads til 92 personer, så tag hele familien med! Nogle af os var der i 2009 og nød den store hytte med 2- og 4 mands soverum. Den ligger i klitterne med kort afstand til Vesterhavet.

holmsborg.png
Holmsborg lejrcenter

Vi mødes derover onsdag aften d. 17. april og er til løb torsdag, fredag og lørdag, hvorefter vi tager hjem igen.
Onsdag aften sørger man selv for forplejningen, da vi ankommer meget forskelligt, men resten af tiden er der fælles måltider, som vi hjælpes ad med at lave.
Overnatningens pris kommer an på, hvor mange vi bliver. Jo flere, jo billigere. Kosten bliver til indkøbspris, og opgaver undervejs bliver fordelt på alle. Slutrengøring betaler vi os fra.

Tilmeldingen til løbene forgår via O-service og under ”Bemærkninger til klubben” bedes du skrive om du ønsker at deltage i Klubtur, og om du ønsker at være med til fælles transport / om du har plads til nogle i bilen.

Har du ikke været med før, så skulle du prøve det! Det er nogle gode dage med masser af socialt samvær og mulighed for at lære dine klubkammerater bedre at kende. Og der er løb i alle sværhedsgrader, også til de knapt så rutinerede. Så tag bare resten af familien med, selv om de ikke løber orienteringsløb, for der er masser at se på omkring Ringkøbing Fjord.

Har du spørgsmål, så spørg mig eller en anden klubkammerat.

Håber vi ses derover
Ane

Se også Klubture.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk     23. januar 2019