Logo mtbo

Klub / Aktiviteter
To MTBO DM guldmedaljer til Claus Rasmussen.

Det danske MTBO-folk har haft en travl weekend, idet der har været Danske mesterskaber på både sprint-, lang- og mellemdistancen.

Fredag aften arrangerede OK Sorø sprint på Antvorskov kaserne i Slagelse. Den kringlede bane rundt på kaserne området blev krydret med regn og torden, men Claus Rasmussen hold hovedet koldt og kørte i mål på hurtigste tid og fik en guldmedalje i H50 på den 5,7 km lange bane, der havde hele 29 poster. Det var små marginaler der afgjorde mesterskabet; Claus var bare 6 sek. foran nr. 2, Tommy Damsgaard fra Viborg OK. Claus Sihm kørte i samme klasse og blev nr. 4, bare 2 min efter.

Lørdagens langdistance blev arrangeret i Tisvilde Hegn af Tisvilde Hegn OK. Skoven blev udnyttet godt med rigtige langdistancebaner, hvor der skulle tages beslutning om vejvalg, krydret med finurlige stræk med finorientering. Claus Rasmussen gentog bedriften og kørte endnu en guldmedalje hjem, denne gang med et overbevisende forspring på 5 min til nr. 2, Bjarke Sucksdorff Allerød OK. Claus Sihm blev nr. 8 på den næste 20 km lange bane.

   
Claus på podiet, her med Claus Sihm ved MTBO DM-stafet 2015.

 

Søndag var der mellemdistance i Hedeland, men her stod OK Roskilde som arrangør med Claus Ramussen som banelægger og Claus Sihm som stævneleder. I modsætning til de to forgående dage, var der sørget for godt vejr, men de sidste dages regnvejr havde gjort mange af stierne mudrede, en ekstra udfordring for MTBO rytterne. Claus havde lavet nogle meget udfordrende baner, der fik stor ros af deltagerne.
Karen Sejrsgaard-Jacobsen sørgede her for endnu en DM-medalje til OK Roskilde, idet hun kørte en bronzemedalje hjem i D40.

Alt i alt en super god MTBO weekend.

Janne


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     22. juni 2019