Logo sverige_top.png

Klub / Aktiviteter

Klubtur til Sverige 4.-6. oktober

Nyt: Tilmelding til klubturen, se nedenfor.

Der er igen i år klubtur til Sverige, hvor vi kan få nogle andre spændende udfordringer i Blekinges skove, end vi får herhjemme!

Der er en sten ikke noget man leder efter i ukrudtet, i knæhøjde, men man skal finde ud af, hvad der er klipper, og hvad der er sten i mandshøjde!? Lyder det nemt? Så kom med og prøv det. Lad dig ikke afskrække, men kontakt evt. Janne, for at finde ud af, hvilken bane du skal tilmelde dig.

Løbene: Vi deltager i OK Skogsfalkens to-dages løb "Falkdrevet". Løbsområdet er lidt nord for Karlshamn, hvor der er lagt op til et spændende og udfordrende terræn, men overkommelige baner for alle, idet begge dage er "medeldistans" (dvs. korte baner).

Tilmelding: til løbene og mere information kommer i Eventor:

Lørdagens løb: https://eventor.orientering.se/Events/Show/21796.
Søndagens løb: https://eventor.orientering.se/Events/Show/21797.

Overnatning: Vi har lejet Bromølle vandrehjem med plads til 22, og vi har det fra fredag aften. Bliver vi flere, er der hytter til rådighed. Fra Bromölla er der ca. 35 min kørsel til løbsområdet, hvor der er samme stævneplads begge dage.

Vi boede også på Bromølle vandrehjem på klubturen i 2017, og de der var med, husker måske på den dejlige middag de lavede til os lørdag aften.

Klubben betaler overnatning. Du betaler fælles mad og startafgifter, som afregnes over din klubkonto - regn med ca. 125 kr for maden. Transport afregnes efter nærmere aftale med dem du følges med.

   
Bromølle camping og vandrehjem

Vi håber på rigtig mange deltagere!

Tilmelding: til klubturen foregår via dette link

Tilmeldingsfrist til klubturen er lørdag d. 28. september.

Ane

Se også Klubture.


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk     2. september 2019