Fire Roskilde sejre til Fynsk Sprint Cup

En del af OK Roskildes løbere havde valgt at tilbringe weekenden i Odense på Fyn for at deltage i Fynsk Sprint Cup.

Fynsk Sprint Cup består af 4 sprint-løb, 2 om lørdagen og 2 om søndagen. I år blev alle 4 løb afholdt i Odense med samme stævneplads til alle 4 løb. Det var en flot beliggende stævneplads ved Odense Domkirke (Sankt Knuds Kirke) lige ned til Odense å over for Eventyrhaven. Med 4 løb fra samme støvneplads skulle men tro, at man kom til at løbe i samme område flere gange, men det gjorde man ikke. Kun på sidste etape kom man et par steder, hvor man havde været før. Det var 4 rigtig gode sprint med mange udfordringer med gennemgange, baggårde mm., som krævede omhyggelig kortlæsning.

Annette Petersen fik en sikker sejr i den samlede konkurrence i D65, idet hun vandt alle 4 etaper.

Inge Jørgensen kunne også tage fra Fyn med en sejr. Hun vandt den samlede konkurrence i D70, også ved at blive nr. 1 på alle 4 etaper.

Janne Brunstedt sikrede sig den samlede sejr i H70 med 4 1. pladser på etaperne.

Ole Svendsen vandt også alle 4 etaper og dermed den samlede sejr i H75.