Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

















DM-sprint: Andreas viste vejen

Da hovedparten af de 16 deltagere fra OK Roskilde nåede frem til stævnepladsen ved Grindsted å midt i byen, fik de alle den gode nyhed, at Andreas Hougaard Boesen allerede havde løbet sig til DM-guld i Grindsteds gader. Grunden hertil var, at eliteklasserne startede et par timer før de øvrige klasser. Dette må have virket motiverende, for det blev en fantastisk dag for OK Roskilde med fire guldmedaljer og en sølvmedalje.

At Andreas Hougaard Boesen vandt DM-guld i sprint, blev en af de gode historier på stævnepladsen og i den danske o-verden. Efter et lidt kedeligt 2018 med flere skader og afsked med landsholdet, var det opsigtsvækkende, at Andreas kunne vinde sit tredje DM-guld i sprint i H21. Jeg husker ikke hvornår, jeg har sidst set Andreas så smilende! Forspringet til nr 2 (Jakob Edsen, Aarhus 1900) var på ti sekunder. Et andet flot resultat i herreklassen var, at Rasmus Møller Jess blev nr 8 i sit debutår som senior.

I D70 vandt Inge Jørgensen en sikker sejr – og vandt hermed sprint-guld for fjerde gang.

I H70 vandt Janne Brunstedt, der jo er verdensmester i disciplinen, med klar margin. Toer blev Hans Christian Strib, der stillede op for arrangørklubben OK Gorm, men jo også har et medlemsskab i OK Roskilde. Janne vandt senest DM-guld i 2014 i Lemvig.

I H75 fortsætter Ole Svendsen en forrygende 2019-sæson. Ole forsvarede suverænt sit mesterskab fra 2018 i Hillerød.

  dm_sprint_andreas.jpg
Andreas på vej til sejren
 

I D65 var der fortjent en sølvmedalje til Annette Petersen kun 29 sekunder fra Pia Gade, Viborg OK. Annette er blevet en specialist til sprint og har nu tre individuelle medaljer i denne disciplin..

dm_sprint_alle.jpg
Alle medaljetagerne til DM Sprint. Fra venstre, Ole, Inge, Andreas, Annette og Janne

Hos ungdommen var der gode præstationer fra både Katrine Krogh Madsen og Teresa Søndergaard Pohl i D14, da de blev hhv nr 6 og 7 blandt 16 startende piger.

dm_sprint_katrine.jpg
Katrine Krogh Madsen

 

dm_sprint_teresa.jpg
Teresa Søndergaard Pohl

dm_sprint_rasmus.jpg
Rasmus Møller Jess

 

dm_sprint_annette.jpg
Annette Petersen

dm_sprint_inge.jpg
Inge Jørgensen

 

dm_sprint_janne.jpg
Janne Brunstedt

dm_sprint_ole.jpg
Ole Svendsen

OK Gorm fik fortjent mange roser for et velgennemført stævne med gode baner. Hvis Grindsted ikke sagde os ret meget inden stævnet, så blev vi meget klogere på dette efter løbet. Byen gjorde et fint indtryk på os alle – og vi vil nu også huske byen for de gode roskilde-resultater den sidste lørdag i maj 2019.

dm_sprint_finn.jpg
Finn Petersen

 

dm_sprint_jette.jpg
Jette Kreiberg

Morten Jensen

dm_sprint_adam.jpg
Adam Carlsen

dm_sprint_ane.jpg
Ane Veierskov

dm_sprint_jakob.jpg
Jakob Søndergaard Jensen

dm_sprint_john.jpg
John Tripax

dm_sprint_morten.jpg
Morten Jensen

Fotografen (Henrik Boesen) er oprigtigt ked af, at han ikke spottede Lise Nørgaard, før hun passerede ham med overskud til et "hej".

Link til DM Sprint


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     27. maj 2019