Logo divmatch13

Gode præstationer til DM-mixsprint-stafet

Dagen efter DM-sprint var der DM i Mixsprint-stafet fra samme stævneplads, men hvor banerne til DM sprint mest forløb i centrum af Grindsted, var banerne til sprint-stafetten lagt syd for stævnepladsen i et område med institutionsbyggeri. Det gav nogle helt anderledes, men meget udfordrende baner. Til Mixsprint-stafet er der 3 eller 4 løbere på hvert hold, og begge køn skal være repræsenteret.

OK Roskilde stillede med 5 hold, 1 i D/H16, 1 i D/H21, 1 i D/H45 og 2 i D/H60, og selv om det ikke blev til DM-medaljer, var der flere rigtig gode præstationer.

I D/H21 løb Rasmus Møller Jess på et hold, der måtte løbe uden for konkurrence, da ikke alle deltager opfyldte kriterierne for at kunne vinde DM-medaljer. Rasmus løb anden tur, men på 1. tur løb Elin Carlsson holdet helt i front bare 7 sek efter det førende hold. Rasmus tog over, og han havde et super godt løb, der bragte holdet op på 1. pladsen med 6 sek forspring. På 3. tur løb Simon Trane Hansen og han holdt førringen. På sidste tur løb Niina Hulkkunen, men hun blev til sidst overhalet af FIF Hillerøds hold, og Rasmus' hold endte på 2. pladsen bare 9 sek efter vinderne.

I D/H16 skal der være 3 løbere og mindst en pige på holdet. Vores hold bestod af Adam Carlsen, Teresa Søndergaard Pohl og Katrine Krogh Madsen, så dels var der 2 piger på holdet, og Teresa og Katrine er kun henholdsvis 13 og 14 år, så det var svære ods. Adam Carlsen løb 1. tur, og han havde et fantastisk godt løb og kom til skiftet som nr 2 bare 22 sek efter det førende hold. Teresa løb 2. tur, men kunne ikke helt følge med og tabte nogle pladser inden Katrine tog over. Katrine tabte endnu et par placeringer, men kom i mål på en mere end godkent 14. plads i det skrappe selskab.

Rasmus (DM-sprint)

I D/H60 havde vi 2 hold. På det ene hold løb Finn Petersen en rigtig god tur og kom i mål som nr. 4. Inge Jørgensen tog over og holdt placeringen og kunne sende Janne Brunstedt ud på sidste tur. Selv om Janne havde en hurtig tid og løb holdet op på 3. pladsen, så blev det ikke til medaljer for Janne havde desværre sprunget en post over. På det andet hold løb John Tripax, Annette Petersen og Ole Svendsen og holdet endte på en flot 6. plads.

Adam (DM-sprint)

Endelig havde vi et hold med i D/H45 med Morten Jensen, Ane Veierskov og Jette Kreiberg. Selv om alle løb op til deres bedste var overmagten hos de andre hold (med mange år yngre løbere) for stor. Holdet endet på en plads som nr. 20.

Det var WOC2020 organisationen, der stod for et vellykket stævne.