Logo sommer_boeg

Inge, Ole og Janne vinder Ballerup Sommer Cup

Ballerup Sommer Cup er en gennemgående konkurrence over 3 afdelinger på torsdag aftener i juni. OK Roskildes løbere plejer at deltage og tager også for sig af præmierne.
Det skete også i år, hvor der var 3 sejre i den samlede konkurrence til OK Roskilde.

I klassen A4 D vandt Inge Jørgensen. Med to sejre og en 5. plads fik Inge en suveræn sejr på mere end 20 min.

Ole Svendsen vandt klassen A4 H uden at have vundet en eneste afdeling, men med stabile præstationer.

I klassen A3 H vandt Janne Brunstedt med 1 sejr en 3. plads og en 5. plads. Selv om placeringerne i de sidste 2 etaper trak noget ned i det samlede regnskab, så var sejren på 1. etape stor nok til at sikre den samlede sejr.
Der var i øvrigt 3-dobelt sejr til OK Roskilde i denne klasse, idet Adam Carlsen blev nr. 2 og Aksel Andersen blev nr. 3.

I øvrigt skal nævnes, at Michael Andersen blev samlet nr. 2 i klassen A2 H, Helle Jönson blev nr. 3 i klassen A3 D og Rasmus Jørgensen blev nr. 3 i klassen CH.