Fire sjællandsmesterskaber til OKR i sprint

For første gang blev der søndag 3. juni afholdt sjællandsmesterskaber i sprint. Det var Køge OK der stod for et godt SM stævne i Hastrup lige syd for Køge.

Fire af OK Roskildes løbere kunne efter løbet kalde sig sjællandsmestre i sprint. Det var Freja Emilie Kent i D14, Adam Carlsen i H14, Janne Brunstedt i H65 og Ole Svendsen i H75, der alle fik overrakt guldmedaljer. I H16 løb Patrick Søgaard i mål til en andeplads, og dermed en sølvmedalje. Herudover fik også Inge Jørgensen en andenplads i D65 og Finn Petersen en 3. plads i H65. Men til SM er der kun medaljer til vinderen i de ældre klasser.

Fire af OK Roskildes medaljetagerne ved SM Sprint 2018: Adam, Janne, Ole og Patrick (Freja var desværre ikke til stede ved præmieoverrækkelsen)

Ud over SM sprint, var der hele 3 andre sprintløb i weekenden, nemlig Sjællandssprinten. 1. og 2. afdeling blev lørdag løbet i Næstved, hvor Herlufsholm OK havde lavet nogle rigtig gode sprintbaner i Lille Næstved og Næstved City. Søndag blev 3. og sidste afdeling løbet i Hastup lige efter SM sprint.

Se alle resultater her: SM Sprint 2018.

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     4. juni 2018