Klub / Aktiviteter

To guld og en sølv til OK Roskilde ved SM-stafet.

Guldmedalje til D65 holdet og H70 holdet og sølv til D/H-43 holdet til SM-stafet i St. Dyrehave.

I et meget varmt sommervejr arrangerede FIF Hillerød Orientering et godt SM-stafet i St. Dyrehave. Banerne var gode og svære, som de skal være til et SM-stafet, så der blev bummet en del.

OK Roskilde stillede med 8 hold, og det lykkedes 3 hold at løbe sig til medaljer. Det var D65 holdet med Ane Veierskov og Inge Jørgensen, der løb sig til en guldmedalje, og også H70 holdet med John Tripax og Janne Brunstedt vandt guld.

D/H-43 holdet med Adam Carlsen, Teresa Søndergaard Pohl og Patrick Søgaard kom i mål på en flot 2. palds og fik dermed sølvmedaljer.

OK Roskildes medaljetragere til SM-stafet

OK Roskildes hold i H35 med Casper Lindemann, Frederik Grue-Sørensen og Szabolcs Osváth løb sig til en 2. plads, men i klasserne for løbere over 35 er der kun medaljer til vinderne, så der blev ikke uddelt sølvmedaljer.