Vanskelig WMOC mellemdistance.

Efter WMOC sprinten i park og by blev det noget helt andet, der ventede deltagerne på skov distancerne. Kvalifikationen til både mellemdistance og langdistance samt mellemdistance finalen foregik i Tisvilde Hegn. En smukt beliggende stævneplads midt i skoven var rammen om nogle gode, svære løb, der gav anledning til mange bom i en skov, der har mange diffuse bevoksninger og mange kurvedetaljer i et ofte uoverskueligt terræn. Trods udfordringerne havde de fleste en positiv oplevelse, da både kort og baner var super gode.

For en del af OK Roskildes løbere gik det ikke helt som håbet.
På kvalifikationen blev der bommet en del, men for nogle lykkedes det godt og de formåede at løbe sig til placeringer der rakte til A-finalen på mellem-distancen, hvor der løbes om medaljer.
Det var Ane Veierskov og Inge Jørgensen i W70 og Ole Svendsen i M75.

I finalen fik Ane en meget flot placering som nr. 33 i der store felt på 80 internationale løbere i W70 A-finalen. Også Ole havde et godt løb og blev en flot nr. 27 i M75 A-finalen. Det skal nævnes, at M75 er en stor klasse med omkring 250 deltager, så bare det at løbe sig i A-finalen er en stor præstation. Inge glemte desværre en post, så hun fik ingen placering.

Af resultaterne i de sekundære finaler skal nævnes, at John Tripax og Janne Brunstedt vandt henholdsvis M70C og M70E. Allan Søgaard fik en 7. plads i M45B.
De noget indviklede regler for kvalifikation til A-finalerne på langdistancen betyder at disse 3 løbere kommer i A-finalerne, der løbes fredag i Grib skov.

John og Janne fejrer deres resultater, der giver adgang til A-finalen på lang.

En lille del af den flotte stævneplads med opløbet.