Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

Teresa hædret ved KIDZ SPORT AWARDS

I søndags lagde Gundsølillehallen rammerne om det årlige Kidz Sport Awards show, arrangeret af RIU (Rosklide Idræts-Union). Her hædres unge medaljetagere fra klubber i Roskilde kommune og fra OK Roskilde havde Anders Krogh Madsen og Teresa Søndergaard Pohl mulighed for at deltage pga. af deres fine præstationer til SM og DM i 2016.

Anders kunne desværre ikke deltage, men Teresa var mødt op for at blive hædret, bakket op af far Jakob, lillesøster Franka (som var til første miniORK træning i tirsdags) samt nogle gode venner fra Gundsølille. Udbyttet var en flot og tung medalje der allerede er hængt op på værelset.

RIU havde stablet et fint arrangement på benene med et varieret program med taekwondo show, cheerleaders, foldboldjonglering og ikke mindst Bubber, der fint underholdte både børn og voksne. De opstillede 300 stole var godt fyldt ud og de 3 timer forløb som planlagt, bortset fra en gymnast der faldt ned af den ret høj scenen (hun kunne heldigvis selv humpe væk et par minutter senere) samt Bubber som det lykkedes at ødelægge den store pokal han skulle overrække en ellers glad 6-årig BMX-rytter - men mon ikke han fik en ny efter showet.

kidz_awards.jpg
Teresa får overrakt medaljen af Birgit Petersen, formand for kultur-og idrætsudvalget

Jalob Søndergaard


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     29. marts 2017