Logo sommer_boeg

Suveræn sejr til OK Roskilde ved SM-stafet.

Guldmedalje til OK Roskildes H35 hold til SM-stafet i Dt. Dyrehave.

I et skønt sommer vejr arrangerede Allerød OK et godt SM-stafet i St. Dyrehave. Banerne var gode og svære, som de skal være til et SM-stafet, omend mange af posterne var godt skjult af vegetationen. Det krævede en sikker orientering, og at man var tæt på posterne før man kunne se dem.

OK Roskilde stillede med 8 hold, heraf hele 3 hold i klassen H35. Det lykkedes i midlertid kun for 1 hold at løbe sig til medaljer, og det var netop det ene af H35 holdene. Holdet med Allan Søgaard, Kent Pihl og Ander Laage Kragh løb sig til en suveræn guldmedalje, ide de var mere end 10 min foran holdet, der blev nr.2.

OK Roskildes H35 guld hold med Anders, Kent og Allan

OK Roskildes hold i D/H min 185 med Finn Petersen, Inge Jørgensen og Morten Jensen løb sig til en 3. plads, men i klasserne for løbere over 35 er der kun medaljer til vinderne, så der blev ikke uddelt bronzemedaljer.