Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

Midgaardsormen 2017

Blev løbet som en to-delt stafet - med 2 nat-ture lørdag aften og genstartet søndag kl. 9.

For at øge jævnbyrdigheden blev alle differencer over 20 minutter fra nat-turene smidt væk, således at der max. var 20 minutters afstand fra det førende hold (Allerød) til de sidste.

16 hold, der startede samtidigt 9:20. Inden da var 10 hold sendt afsted, så med i alt 26 hold a 10 løbere er det vel en fin tilslutning til Midgaardsormen.

Vi løb lidt vestligere end om lørdagen men også med overlap til nogle af de spændende områder. Vejret var fint med kun enkelte regndryp og sol det meste af tiden.

OK Roskilde stillede desværre kun med et enkelt hold - det kan vi gøre bedre næste år !

Anders Laage-Kragh lagde ud med en flot nattur og han skiftede som nr. 12 (11 min. efter den førende). Han skiftede til John Tripax, som brugte noget mere tid og vi fik brug for max-20-minutters reglen.

Så søndag 9:20 startede vi sammen med 15 andre hold. Og med det nye koncept er der 3 løbere på 3. tur (Inge Meidahl, Marie Hjort og Janne Brunstedt), der løber gaflede ture. De skiftede så til tre 4. turs løbere. Først skiftede Janne til ungdomsløber Adam Carlsen, derefter Inge til Frederik Grue-Sørensen og til sidst Marie til Allan Søgaard. 5. turen skal så startes når den sidste af 4. turene kommer i mål. Fredrik kom først, men vi måtte vente på Adam og Allan, der fulgtes på det sidste stykke.

   
Inge Meidahl tæmmer Midgårdsormen
Foto: OK Sorø
 

Men inden da var efterstarten gået - med både vores 5. tur (Patrick Søgaard) og 6. tur (Mogens Hald Kristensen) - sammen med 10-12 andre hold.

Selv om vi langt fra var med i kampen om de fine pladser, var det en god oplevelse og der var hele tiden andre hold at dyste med. Vi slog nabo-klubberne Holbæk, Herlufsholm og Ballerup.

Husk at der er ny chance for at løbe stafet om 3 uger, når der er DM stafet på Fyn.

Mogens Hald.

Se resultater m.m.: OK Sorø.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     21. august 2017