DM Stafet: 2 x medaljer til OKR

To hold fra OK Roskilde formåede at løbe medaljer hjem ved lørdagens ualmindeligt regnvåde danske mesterskaber i stafetorientering. Konkurrencen blev gennemført i Langesøskoven nordvest for Odense i et sandt mudderbad tilsat tæt vegetation i underskoven og på baner, der i mange klasser var alt for lange i forhold til tidsnormen.

I den yngste pigeklasse, D12, løb Katrine Krogh Madsen, Frida Weigelt Svendsen og Teresa Søndergaard Pohl sig til en velfortjent bronzemedalje, blot 3.17 fra 1.-pladsen og mindre end 2 minutter fra sølvmedaljen. Katrine formåede at være første pige i målet på førsteturen. Hillerød pigerne løb med guldet foran Søllerød.

Katrine, Frida og Teresa

I klassen DH185 løb de tre superrutinerede John Tripax, Inge Jørgensen og Aksel Andersen med sølvmedaljerne, blot 21 sekunder efter Køge, som vandt klassen.

John, Aksel og Inge

Lige uden for medaljerækken på en fjerdeplads havnede H45-løberne Arne Heydorn, Jørgen Krogh og Jakob Søndergaard Jensen.

Hele fire hold endte på 5.-pladsen:
H16 ved Anders Krogh Madsen, Patric Søndergaard og Jacob Weigelt Svendsen.
H21 ved Marti Laage Kragh, Rasmus Møller Jess og Andreas Hougaard Boesen.
H40 ved Allan Søgaard, Kent Pihl og Anders Laage Kragh.
DH 185 Ole Svendsen, Ane Veierskov og Lars Olsen.

DH 43-holdet ved Rasmus Krogh Madsen, Liva Heydorn Andersen og Adam Carlsen blev disket.
Open-holdet ved Jesper Allan Jensen, Hanne Møller Jensen og Finn Petersen blev nummer 8.

Medaljeoverrækkelsen druknede i et sand syndflod, derfor ingen fotos fra den begivenhed!

Før medaljeoverrækkelserne blev de mange medaljevindere fra årets internationale mesterskaber i fodorientering og MTBO behørigt fejret med taler og klapsalver fra alle stævnets deltagere. Til tonerne af ”We are the Champions” og i tiltagende regn løb de glade landsholdsløbere ind på stævnepladsen og stillede op til fotografering og efterfølgende uddeling af autografer. Blandt de fejrede var Andreas Hougaard Boesen, som fik sølv ved VM i sprintstafet i Estland og senere guld i samme disciplin ved World Games i Wroclav i Polen.