Logo sommer_boeg

Klub / Aktiviteter

Guld til OK Roskilde i DM mix sprintstafet.

For første gang blev der arrangeret DM i den nye diciplin mix sprintstafet, og OK Roskildes hold i klassen D/H60 med Jette Kreiberg, Ole Svendsen, Janne Brunstedt og Inge Jørgensen løb en guldmedalje hjem.

Mix sprintstafet, der har været på VM programmet med dansk succes nogle år, er nu også kommet på DM programmet, og Horsens stod for det første arrangement i Horsens by.

I mix sprintstafet skal der være 2 damer og 2 herrer på holdet, og det krav var måske årsag til, at der var et ret begrænset antal deltagere til stævnet, eller også har det måske bare ikke været markedsført godt nok. Men de, der stillede til start, fik en god sprint oplevelse. Horsens bymidte er af ældre dato og har en del mindre veje, smøger og baggårde, der er velegnet til sprint.

Jette løb 1. tur og gjorde det godt; Jette kom i mål ca. 3 min efter det førende hold, der havde en herreløber på 1. tur. Ole tog over på 2. tur, og havde som mål at hente ind på de foran løbende. Det lykkedes godt, så Janne kunne sendes ud på 3. tur med 1:45 op til de førende. Inden publikumsposten var Janne foran og kunne sende Inge ud på sidste tur i front. Inge holdt føringen og løb holdet i mål til en guldmedalje.

Resultater mm. kan ses på løbets hjemmeside

   
D/H60 holdet med guldmedaljerne
 
 


Jette starter ud på første tur


Ole tager over på 2. tur

DM sprintstafetten i Horsens var afslutningen på en sprint weekend i det midtjyske, "Sprint gennem Midtjylland", hvor der blev løbet sprint i Skive, Viborg (JFM sprint) og Bjerringbro.

En god sprint weekend i det midtjyske.

Janne


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     12. juni 2017