Klub / Aktiviteter

2 GULD i Nykobbel

Årets danske mesterskaber på mellemdistancen blev lørdag afviklet i Slagelseskovene.

OK Sorø arrangerede et meget flot stævne med gode baner, der var lagt i den del af skoven, som hedder Nykobbel, og som vi meget sjældent løber i.

20 løbere fra OK Roskilde var med - og to vandt deres klasse og dermed en guldmedalje.

Det var vore to veteraner ved hhv. Inge Jørgensen og Janne Brunstedt, der kunne bestige præmieskamlens øverste trin.

Inge Jørgensen var forsvarende mester i klassen D70, og hun vandt ganske suverænt klassen igen.

Janne Brunstedt løb - trods nogle småbom undervejs - guldet hjem i H65. Senest Janne vandt guld ved DM-mellem var i 2013 - og da også i H65. Med andre ord, så har Janne vundet guld i H65 som både "yngst" og "ældst" i klassen.

En anden stor præstation blev leveret af Rasmus Møller Jess, der i klassen H20 blev en flot nr 5 ud af 38 stærke ungdomsløbere.