Logo sommer_boeg

Martin Laage Kragh nr. 3 til Hallands 3-dagars

Årets udgave af Hallands 3-dagars blev afviklet ca. 20 km nord for Varberg i "Norra Hallands utmanande storskogar", som arrangørerne skrev det i indbydelsen. Og det var udfordrende både på fysikken og især på orienteringen. Det er ved at være en tradition at flere løbere fra OKR deltager i dette stævne, men i år var det bare 7 fra OKR, der holdt traditionen i live. Dertil var der nogle, der løb åbne baner et par af dagene. Der var mere end 2000 orienteringsløbere, der deltog i dette rigtig gode arrrangement, hvor der som vanligt var stævnepladsen samme sted alle 3 dage.

Første etape var en mellemdistance, der gik lige øst for stævnepladsen. Området var præget af diffuse beviksningsgrænser og småmoser og kurvebilledet var ikke særlig markant, så man skulle være omhyggelig med kortlæsningen. Martin Laage Kragh havde et rigtig godt løb og blev nr. 3 på etapen. Janne Brunstedt blev nr. 5 i H65. Rasmus Møller Jess fik en flot 7. plads i öppen 8, hvor der var over 150 deltagere.

Anden etape, normal langdistance, gik mere nord for stævnepladsen. Her blev vi udsat for nogle længere stræk i områder med begrænset fremkommelighed og overskuelighed, så det var let at lave parallelfejl. Det kunne ses på resultatlisten, hvor Martin, som den bedste fra OKR, fik en 8. plads.

Tredje etape med jagtstart startede ud i et område langt øst for stævnepladsen, hvor de fleste blev udsat for rigtig langdistance med få poster og meget lange stræk på flere km. Martin Laage Kragh startede ud som nr. 4 i H21, men det lykkedes Martin med et godt løb at vinde etapen og løbe forbi en af konkurrenterne, så Martin endte på 3. pladsen.
Janne, der havde et par større fejl på 2. etape, startede som nr. 8 på jagtstarten, men Janne tog et udenoms vejvalg på et langstræk, og det blev afgørende for placeringen. Janne vandt etapen og løb sig op på en samlet 4. plads.
Inge, der havde haft et par dårlige løb på de to første etaper, løb en god jagtstart, løb forbi flere, og avancerede fra en 12. plads til en samlet 8. plads.

Alle resultaterne kan ses her: Hallands 3-dagars. Kort og vejvalg kan ses i O-kortmappen