Logo anemoner

Guld til Inge ved DM ultralang

St. Bededags feriens sidste konkurrence var DM ultralang på Rømø, og også her var OK-HTF arrangører.

Rømø er kendt for de store lyng områder med store, tunge moser, der gør løb fysisk meget udfordrende. Den største overraskelse for de fleste var nok det lange stræk til post 1; mange baner havde 1. stræk fra den ene ende af kortet til den anden, omkring 3,5 km.

OK Roskilde stillede med 19 løbere til start på denne udholdenhedsprøve.

Inge Jørgensen gjorde det bedst af alle, idet hun helt suverænt vandt D70- med mere end 4 min. Igen en fortjent guldmedalje til Inge.

I H65- havde Janne Brunstedt i starten af banen en større fejl, der betød, at han ikke kom helt til tops, men det blev til en 3. plads og dermed en bronzemedalje.

Stævnet, der ellers var velarrangeret, blev desværre præget af, at mange løbere blev disket pga. "døde" brikker. Det ramte bl.a. Rasmus Krog Madsen, der ellers havde haft et rigtig godt løb i H-16. Heldigvis har juryen nu taget løberne protester til følge, og Rasmus' løb er blevet godkendt med en meget flot 4. plads til følge.

Herudover kom Martin Laage Kragh i top 10 ved at blive nr. 9 i H21, hvor banen var ikke mindre end 25,3 km lang. Også Katrine Krogh Madsen kom i top 10 med en 7. plads i D-12.