Logo        OK Roskilde

Flotte resultater fra Spring Cup 2009.

Spring Cup, forårets traditionelle internationale stævne med OK Roskilde som medarrangør, blev i år afholdt på toppen af Nordsjælland. Fra OK Roskilde havde kun ungdomsløberne mulighed for at stille op til løbene, da det store stævne krævede meget mandskab for at kunne gennemføres.

Spring Cup startede med Nat Sprint fredag aften i Valby Hegn, og her gjorde Amalie Tripax det rigtig godt, idet hun løb sig til en flot 8. plads i klassen D-14, og det blev også til en flot 12. plads til Martin Midtgaard Frich i klassen H15-16.

Spring Cup Klassisk blev løbet lørdag i Tisvilde Hegn. Her var det igen Amalie Tripax, der stod for en flot præstation, idet hun blev nr. 8 i klassen D13-14A. Isabella Sihm løb samme klasse og var blot 14 sek. efter Amalie på 9. pladsen.
Alexander Ulsøe Jessen stod ligeledes for en flot præstation i klassen H11-12, hvor han blev nr. 9, med Mads Midtgaard Frich lige efter på 11. pladsen og Rasmus Møller Jess på 13 pladsen.
I klassen H15-16A stod Martin Midtgaard Frich for en meget flot præstation, idet han løb sig til en 8. plads, i en klasse med mange stærke udenlandske løbere på startlisten.
I eliteklassen H17-18E var det Andreas Boesen, der klarede sig bedst, idet han fik en meget fornem 5. plads. Flot klaret i det stærkt internationalt besatte felt.
I den ældste junior eliteklasse H19-20E var det Kim Baunehøj Pedersen, der klarede sig bedst med en 34. plads, mens Tobias Midtgaard Frich var lige efter på 35. pladsen.

Søndagens stafet blev også løbet i Tisvilde Hegn. Hele verdenseliten stillede til start i stafetten, og det var hårde odds for vores unge løbere i den åbne herreklasse, hvor holdet med Michael Andersen, Kim Baunehøj Pedersen, Tobias Midtgaard Frich og Andreas Boesen måtte se sig henvist til 63. pladsen.
Vores yngre løbere bestående af Isabella Sihm, Mads Midtgaard Frich og Mathilde Hougaar Boesen stillede op i klassen H/Dmax43, hvor der også stillede mange udenlandske hold, der betød at holdet endte på en 24. plads.