Logo        OK Roskilde

DM weekend i udfordrende terræn med medaljer til OKR

Næppe nogen andre steder i Danmark findes så udfordrende terræner som i de to skove, hvori der i weekenden blev løbet om de danske mesterskaber i hhv. Stafet og Lang.

5 meterkurverne lå særdeles tæt i Velling-Snabegaard Skov ved Bryrup, og sammen med mange mørkegrønne områder på kortet gav det løberne ved DM i Stafet særdeles udfordrende vilkår at løbe under - også fordi banelængderne var trukket til det yderste.

9 hold fra OKR kastede sig ud i konkurrencerne, og et enkelt hold kom hjem med medaljer - endda af fineste karat: John Tripax, Ole Svendsen og Janne Brunstedt i H60. Sejren var en gentagelse af sidste års resultat.

Af de resterende hold opnåede Amalie Tripax, Melissa Ulsøe Jessen og Isabella Sihm i D/H14 en 4.plads. Samme placering indtog drengene i H20 med Michael Andersen, Tobias Midtgaard Frich og Kim Baunehøj Pedersen på holdet samt holdet i åben klasse bestående af Jacob Laage Kragh, Mathilde Hougaard Boesen og Runa Ulsøe.

De øvrige hold blev placeret som følger: 6. plads til Alexander Ulsøe Jessen, Rasmus Møller Jess og Mads Midtgaard Frich i D/H12 og til Asger Jensen, Aksel Andersen og Bjarne Pedersen i H55.

Claus Sihm, Anders Laage Kragh og Claus Pedersen fik en 8.-plads i H40, Henrik Skovmark, Per Tripax og Finn Petersen blev nr. 9 i H50 og endelig sluttede Michael Leth Jess, Lenie Møllsøe og Carina Meyer som nr. 14 i åben klasse.

De individuelle mesterskaber i Lang blev afviklet i Linå Vesterskov ved Silkeborg, ligeledes en skov med voldsomme stigninger. Tre OKR-løbere kom hjem med medaljer: Sølv til Janne Brunstedt i H60 og bronze til hhv. Amalie Tripax i D14 og Bjarne Pedersen i H65 - i øvrigt 2 sekunder foran Ole Svendsen, som måtte nøjes med 4.-pladsen.