Logo        OK Roskilde

Guld og to bronze ved DM Sprint

En guld- og to bronzemedaljer blev dagens høst, da 19 løbere fra OK Roskilde lørdag i frisk vind, strålende sol og flotte historiske omgivelser omkring Gåsetårnet i Vordingborg løb om det danske mesterskab i sprint.

Guldmedaljen tilfaldt i overbevisende stil Janne Brunstedt i H60. Han havde i målet næsten 1 minut til sin nærmeste forfølger, Steen Frandsen, Viborg.

Den ene bronzemedalje tilfaldt Ole Svendsen i H65. Han var mere end 1 minut fra guldet og 21 sekunder fra sølvet, men 6 sekunder foran nr. 4.

Den anden bronzemedalje tilfaldt Andreas Boesen i H20. I dén klasse var jævnbyrdigheden påfaldende stor. Kun 5 sekunder skilte Andreas fra 1-pladsen.

Størstedelen af konkurrencen blev afviklet på græsarealerne omkring det gamle borganlæg ved foden af Gåsetårnet, og for tilskuerne var der rig lejlighed til at følge løberne i deres jagt på posterne, som for manges vedkommende var udfordrende placeret på det gamle borganlæg.